Zastopstva

CARSO pharm kot pomemben povezovalni člen med zdravstvenimi delavci, bolnišnicami, lekarnami ter končnimi uporabniki proizvajalcem zdravil pomaga pri uvajanju in vzdrževanju farmacevtskega proizvoda ter nudi podporo vsaki fazi življenjskega cikla proizvoda.

Podporo in strokovno komunikacijo izvajamo prek različnih kanalov, tako tradicionalnih kot tudi sodobnih, digitalnih.

Osredotočeni smo na področje medicinskega marketinga, medicinskih znanosti, uvajanja zdravil in medicinskih pripomočkov na trg in njihovo promocijo ter sodelovanje z združenji bolnikov.

Premoremo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje, poznavanje trga, poudarjeno odgovornost in jasno vizijo, kar cenijo tako številne mednarodne farmacevtske družbe, proizvajalci medicinskih pripomočkov in kupci v zdravstvu kot tudi priznani proizvajalci inovativnih zdravil in zdravil sirot, ki nam zaupajo že mnoga leta.

zastopstva-1

Z osredotočenimi marketinškimi in prodajnimi aktivnostmi poskrbimo za ustrezno dostopnost, informiranost in vidljivost vaših izdelkov.

zastopstva-2

Skladnost poslovanja, etično in pošteno ravnanje, zakonito in pregledno poslovanje ter sprejemanje odločitev so ključni elementi našega delovanja, katerim smo zavezani in ki plemenitijo naše odnose z vsemi deležniki, s katerimi stopamo v stik.

Kot strokovnjaki na svojem področju pri svojem delovanju sledimo strokovnosti in tradiciji osebne in poslovne integritete, najvišjim moralnim in etičnim standardom ter ravnamo v skladu z zakonodajo, predpisi, internimi akti, kakor tudi mednarodnim in nacionalnim kodeksom farmacevtske industrije.

Zavedamo se, da vzpostavitev programa skladnosti predstavlja temelj za trdno korporativno kulturo skladnega ravnanja.

Zaupa nam več mednarodnih podjetij, katerih visokokakovostna zdravila na recept, bolnišnična zdravila, zdravila brez recepta, medicinske in diagnostične pripomočke, prehranska dopolnila, veterinarska zdravila ter farmacevtsko ovojnino zastopamo na trgih CEE Evrope – Slovenije, Bolgarije, Črne Gore, Estonije, Hrvaške, Kosova, Latvije, Litve, Romunije, Srbije, Severne Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Albanije.

Naš cilj je zagotoviti najboljšo rešitev po meri individualnih potreb naših partnerjev

Vaš kontakt
info@carsopharm.com

Scroll to Top