Storitve

Tržno komuniciranje

V Skupini Salus nudimo farmacevtskim podjetjem in ostalim dobaviteljem podporo na področju tržnih komunikacij, tako s strokovno javnostjo kot tudi s končnim kupcem.

Oglaševanje na digitalnih prikazovalnikih (DiTab) v izbranih lekarnah

Oglaševanje na digitalnih prikazovalnikih predstavlja dinamično in interaktivno obliko oglaševanja v lekarnah, prek katerega se lahko poudari uporabnost izdelka in izobražuje končnega kupca.

Na digitalnih prikazovalnikih so lahko objavljeni statični oglas, posnetek ali virtualne police.

Revija Salus +

Revija namenjena strokovni farmacevtski javnosti, prinaša informativne vsebine in strokovne članke s področja farmacije in zdravstva. Strokovni javnosti so na voljo zanesljive in najnovejše informacije, ki so zagotovljene s strani strokovnjakov in se lahko uporabijo kot podpora pri svetovanju.

Revija Salus+ dosega širok krog farmacevtske javnosti, saj je na voljo v tiskani različici in prek spletnega portala eSalus+. Je odlična podpora in dodaten prodajni kanal dobaviteljem Skupine Salus za doseganje svojih ciljnih trgov z oglaševanjem izdelkov.

Strokovna priloga Salus+ na recept, ki je občasna priloga glasilu Salus+, je namenjena informiranju strokovne javnosti o zdravilih na recept.

Telemarketing

V Skupini Salus ponujamo storitve telemarketinga z močno poslovno podporo prodajne ekipe izkušenih zaposlenih klicnega centra. Izvajamo prodajne akcije z dnevno komunikacijo s slovenskimi verigami lekarn, zasebnimi lekarnami in specializiranimi trgovinami, kar pomeni, da se vse promocije vršijo v vsakodnevnih telefonskih pogovorih.

Vaš kontakt
marketing@salus.si

Scroll to Top