Salus storitve A
Salus storitve B
Salus storitve C

Celostna storitev - CROSS SELLING

Iščete podjetje, ki bi vam poleg distribucije izdelkov nudilo tudi posamezno ali več storitev s področja registracij in farmakovigilance?
Želite za zdravilo z dovoljenjem za promet v Sloveniji oblikovati in poročati ceno pristojni inštituciji v skladu z lokalno zakonodajo ali pripraviti vlogo za razvrstitev na listo ZZZS, a nimate primernega strokovnega znanja ali kadrovskih zmožnosti?
Nimate ustreznih kapacitet za skladiščenje vaših izdelkov, sekundarno pakiranje, ureditev tujejezične ovojnine, ...?
Ali morda le pogrešate tovrstne storitve "vse na enem mestu", ki bi jih za vas opravljal zanesljiv, strokovno usposobljen in izkušen partner?

V Salusu farmacevtskim družbam poleg naše osnovne dejavnosti (distribucije zdravil, medicinskih pripomočkov in drugih izdelkov za zdravje in dobro počutje) nudimo celostno storitev, ki vključuje storitve s področij:

Ponujamo tudi sodelovanje na področju marketinga.

Visoko kakovostne storitve temeljijo na našem strokovnem znanju, dolgoletnih izkušnjah in poznavanju slovenskega trga ter velikih prostorskih in tehnoloških zmogljivostih našega novega logističnega centra s celovito informacijsko podporo.

Posamezne storitve so podrobneje opisane na povezavah v stolpcu na levi strani,
za dodatne informacije pa vam je na voljo tudi

Damjana Šesek, vodja oddelka Storitve.
prek telefona, faksa in e-pošte:

T: +386 1 589 91 54
F: +386 1 568 14 20
E: damjana.sesek@salus.si

Prijazno vabljeni, da nas pokličete in skupaj bomo poiskali najustreznejše možnosti sodelovanja za izvedbo rešitev, ki jih potrebujete.

Pridružite se številnim farmacevtskim družbam, ki nam zaupajo že mnoga leta.