soncna streha.jpg
Novi Salus.jpg
zastava_novi Salus.jpg

Čestitamo lekarnam

Ob Dnevu slovenskih lekarn čestitamo vsem lekarniškim farmacevtom za uresničevanje njihovega odgovornega poslanstva in ponosno zagotavljamo podporo razvoju lekarniške stroke tudi v bodoče.

Farmacevti v lekarnah letošnji 6. Dan slovenskih lekarn posvečajo občutljivi skupini ljudi, ko gre za zdravljenje z zdravili, to je starostnikom. V tednu do Dneva slovenskih lekarn, 26. septembra, ko godujeta zavetnika lekarništva brata Kozma in Damijan, v slovenskih lekarnah in na strokovnih farmacevtskih srečanjih potekajo številne aktivnosti na temo osveščanja o pravilni in varni rabi zdravil pri starostnikih. Med drugim je v lekarnah in na medmrežju na voljo tudi knjižica O pravilni in varni uporabi zdravil ZDRAVILA IN STAROSTNIKI, ki sta jo izdali Slovensko farmacevtsko društvo in Lekarniška zbornica Slovenije.

Ponosni smo, da k skrbi za zdravje in kakovostno življenje tako starostnikov kot tudi mlajših generacij pripomoremo tudi v Salusu z zagotavljanjem kakovostne in nemotene oskrbe slovenskega trga s široko paleto zdravil ter izdelkov za ohranjanje zdravja in nenehnim podpiranjem razvoja lekarniške stroke.

23.09.2010