soncna streha.jpg
Novi Salus.jpg
zastava_novi Salus.jpg

Zavezani skrbi za zdravje vseh

Kot zanesljiv partner tako državi kot zdravstvenim ustanovam v skrbi za zdravje celotnega slovenskega prebivalstva ob svetovnem dnevu bolnikov izpostavljamo našo pomembno in odgovorno družbeno vlogo.

Dnevna zaloga preko 7000 različnih izdelkov, od tega skoraj polovica zdravil, zagotavljanje njihove dostopnosti uporabnikom na več kot 600 lekarniških in bolnišničnih mestih, oskrba s specialnimi zdravili tudi za maloštevilne bolnike z redkimi boleznimi odraža našo skrb za varovanje, krepitev in povrnitev zdravja slovenskega prebivalstva ter zavezanost uresničevanju družbene odgovornosti in našega poslanstva.

Slovenijo redno in odgovorno oskrbujemo z zdravili. Na zalogi imamo veliko število izdelkov, predvsem zdravil za zdravljenje najrazličnejših bolezenskih stanj, ne glede na to, da so včasih potrebe po določenih zdravilih zelo mahne. S širokim izborom izdelkov - od celotnega nabora preko 9000 izdelkov imamo dnevno na zalogi blizu 80 odstotkov različnih izdelkov - in rednim obnavljanjem zalog omogočamo, da tudi maloštevilni bolniki z redkimi boleznimi dobijo ustrezno specialno zdravilo v lekarnah ali v bolnišnicah varno, hitro in pravočasno. Zagotavljamo hitro dobavo lekarnam in bolnišnicam na celotnem geografskem območju, dnevno izvedemo okrog 170 dostav naročenih izdelkov.
Letno tako v povprečju preskrbimo vsakemu prebivalcu Slovenije 11 kakovostnih izdelkov za zdravje in dobro počutje.

Ponosni smo, da kot trden člen v verigi oskrbe prebivalstva s kakovostnimi in varnimi zdravili ter drugimi farmacevtskimi, medicinskimi in sorodnimi proizvodi, ki pripomorejo k zdravju in dobremu počutju, pomemembno in odgovorno prispevamo k skrbi za zdravje celotnega slovenskega prebivalstva.

11.02.2011