soncna streha.jpg
Novi Salus.jpg
zastava_novi Salus.jpg

RSS Novice

Za dobro ljudi,

nemočnih in najbolj potrebnih, smo namenili sredstva namesto novoletnih obdarovanj

in podprli projekte za pomoč otrokom v stiski, za večje vključevanje ljudi s posebnimi potrebami v družbo in za vzpodbujanje uveljavljanja etičnih standardov, vrednot in vrhunskega znanja v slovenski družbi.

Hvala vsem partnerjem za razumevanje in izraženo podporo našemu dejanju.
...

11.12.2014


Ledvice in zdravila

Osveščamo z lekarniškimi farmacevti

Ob letošnjem, jubilejnem, dnevu slovenskih lekarn, ki ga obeležujemo 26. septembra, lekarniški farmacevti osveščajo javnost o potrebni skrbi za ledvice. O tej aktualni temi je Sekcija farmacevtov javnih lekarn pri Slovenskem farmacevtskem društvu izdala knjižico LEDVICE in ZDRAVILA, v kateri predstavljajo zgradbo in delovanje ledvic, priporočila za ohranjanje delovanja ledvic, pomen pravilne in redne uporabe predpisanih zdravil, opozorila pri uporabi zdravil in zdravilnih rastlin, ki lahko okvarijo ledvice, ...

25.09.2014


Med solnimi polji

Uživamo v lepih razgledih in vzpodbudnih sporočilih slikarja Vojka Gašperuta Gašperja

V poletnih mesecih domujejo v naši galerijski avli tople, žareče in zračne perspektivistične upodobitve sečoveljskih in strunjanskih solin Vojka Gašperuta Gašperja, ki jih je priznani umetnik z usti tenkočutno prenesel na slikarska platna in ustvaril veličastne in sporočilne likovne zgodbe.

Prijazno vabljeni v barviti svet Gašperutovih SOLIN - naj obogatijo tudi vas in vam polepšajo kak poletni dan.
Razstava bo na ogled do 4. oktobra vsak delovni dan (od ponedeljka do petka) med 9. in 17. uro.
...

05.06.2014


Delničarji, ne spreglejte

Dobrodošli na 29. redni seji skupščine družbe SALUS, Ljubljana, d. d.

Še danes lahko prijavite svojo udeležbo na 29. redni seji skupščine družbe SALUS, Ljubljana, d. d., ki bo v petek, 25. aprila 2014, ob 17.00 uri v poslovni stavbi naše družbe na Litostrojski cesti 46 A v Ljubljani.

Vabilo na 29. sejo skupščine, skupaj s priloženim gradivom in pooblastilom za udeležbo, je objavljeno in dostopno na povezavi na naših spletnih straneh in spletenih straneh Ljubljanske borze.

22.04.2014


Pomladno cvetje

Gostimo likovno razstavo 12-tih slikarjev invalidov, ki slikajo z usti ali nogami

Vhodna avla naše poslovne stavbe je v letošnji pomladi odeta v cvetočo preobleko. S svojimi slikami cvetličnih aranžmajev, šopkov in poljskega cvetja se predstavljajo člani Mednarodnega združenja slikarjev invalidov, ki slikajo z usti ali nogami (VDMFK - Vereinigung der Mund und Fussmalenden kunstler) - slovenski slikarji Vojko Gašperut Gašper, Benjamin Žnidaršič, Silvo Mehle, Angela Medved, Željko Vertelj, Dragica Sušanj, Roman Gruntar, Martina Pavlovič, Nevenka Gorjanc, Neja Zrimšek Žiger in Erik Pibernik ter gost iz Grčije Ilias Raftopoulos...

04.04.2014


Arhiv novic